Suami Berangkat Kerja, Istri Berhubungan Intim dengan Ayah Mertua di Rumah

Suami Berangkat Kerja, Istri Berhubungan Intim dengan Ayah Mertua di Rumah

TRIBUNNEWS.COM, PAKISTAN – A bapa mertua memaksa menantu untuk melakukan hubungan seks.

Kerana dia melayani keganasan isteri anaknya, bapa mertuanya meninggal dunia.

Setelah disiasat oleh polis, pada hari dia meninggal bapa mertua ternyata menantu perempuan di Pakistan ini merogol bapanya sebanyak 7 kali.

Kerana keletihan, bapa mertua Lelaki berusia 80 tahun bernama Ghulam Hassan ditemui mati di rumahnya.

Kejadian mengerikan ini berlaku di Aroop, di Kota Gujranwala, Provinsi Punjab, Pakistan, Oktober 2020 yang lalu seperti yang dikutip eva.vn, Khamis (10/12/2020).

Naheed (kiri), menantu, berada dalam tahanan polis setelah mengaku memaksa bapa mertuanya, Ghulam Hassan (80, kanan), melakukan hubungan seks yang tidak sesuai sehingga dia meninggal. Pada hari kematian Ghulam, Naheed mengaku memaksa Ghulam untuk melakukan hubungan seks tujuh kali berturut-turut yang menyebabkan Ghulam keletihan dan mati kerana gagal jantung.
Naheed (kiri), menantu, berada dalam tahanan polis setelah mengaku memaksa bapa mertuanya, Ghulam Hassan (80, kanan), melakukan hubungan seks yang tidak sesuai sehingga dia meninggal. Pada hari kematian Ghulam, Naheed mengaku memaksa Ghulam untuk melakukan hubungan seks tujuh kali berturut-turut yang menyebabkan Ghulam keletihan dan mati kerana gagal jantung. (EVA.VN)

Baca juga: Puteri Anne kesal Arya Saloka dituduh berselingkuh dengan Amanda Manopo, menjawab soalan

Kronologi

Ghulam Hassan ditemui mati di rumahnya.

Mayat lelaki tua itu ditemui terbaring di lantai.

Anak lelaki Guulam Hassan, Bilal, yang pulang dari tempat kerja, sangat terkejut apabila mendapati ayahnya telah meninggal dunia.

Pada mulanya, Bilal mengesyaki ayahnya meninggal kerana serangan jantung kerana Ghulam Hassan mempunyai sejarah penyakit ini.

Share This Article